magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Polícia celoštátne pátra po dvoch maloletých chlapcoch
@ Aktuálne -> Rôzne      Sep 12 2005 - 19:25 GMT
Košice 12. júla (TASR) - Polícia vyhlásila celoštátne pátranie po dvoch maloletých 13-ročnom Róbertovi a 9-ročnom Romanovi Slepčíkovcoch, prechodne žijúcich v obci Ploské v okrese Košice okolie.

Podľa informácií košickej krajskej policajnej hovorkyne Jany Demjanovičovej chlapci, ktorí už aj v minulosti niekoľkokrát ušli z domu, sú nezvestní od 7. septembra. Z miesta prechodného pobytu odišli asi o 16-tej hodine a odvtedy o sebe nepodali žiadnu správu. Polícia žiada občanov o pomoc pri vypátraní ich pobytu. Akékoľvek informácie možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom útvare alebo na čísle 158.

Chlapci navštevovali špeciálnu školu vo Vtáčkovciach. Róbert sa narodil v Bratislave, Roman v Galante a trvalý pobyt, rovnako ako ich celá osemčlenná rodina, majú v Sládkovičove v okrese Galanta.

Róbert je vysoký 130 cm, strednej postavy, má čierne na krátko ostrihané vlasy a čierne oči. Oblečené mal sivé krátke nohavice a ružové tričko s krátkym rukávom. Pri sebe mal pravdepodobne finančnú hotovosť 300 Sk. Roman je vysoký 110 cm, strednej postavy, má čierne na krátko ostrihané vlasy. Oblečené mal čierne krátke nohavice, tmavé tričko s krátkym rukávom.

Naposledy pátrala po chlapcoch polícia v júli, keď odišli z domu aj s 12-ročným bratom Jozefom. Zadržala ich hliadka Železničnej polície v Galante.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]