magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Brani Gröhling - VŠETKO, ČO VIEM O KRÁSE ŽIEN
@ Kultúra -> Literatúra      Jul 15 2002 - 09:56 GMT
Brani Gröhling patrí medzi významných slovenských vizážistov. Spolupracuje s poprednými hviezdami šoubiznisu, jeho rukami prešli stovky ženských tvárí - známych a krásnych, ale aj celkom obyčajných a na prvý pohľad neatraktívnych.
V júni 2002 vyšla vo vydavateľstve IKAR kniha Braniho Gröhlinga VŠETKO, ČO VIEM O KRÁSE ŽIEN. Uznávaný vizážista radí ženám, ako sa stať atraktívnejšou a pôvabnejšou, ako nájsť a zvýrazniť na sebe to pekné a ako šikovne ukryť nedostatky. Brani Gröhling pomáha ženám s výberom mejkapu cez líčenie očí, pier, líc, nechtový dizajn, výber správnej vône až po odličovanie. Poodhaľuje tajomstvo krásy známych osobností slovenského šoubiznisu a ponúka aj inšpiráciu zmenami imidžu, ktoré podstúpili neznáme tváre. Brani Gröhling ovláda majstrovstvo objaviť krásu a pôvab aj v tvári poznačenej vekom, či v tvári, ktorú príroda neobdarila dokonalosťou.

V praktickej kapitole Líčte sa spolu so mnou ponúka autor nápady na úpravu tváre prostredníctvom názorných obrázkov. Líčenie typu Do voza aj do koča, Osudová žena, Ružový sen a iné predvádza na známych osobnostiach. Moderátorka a autorka úspešných kníh kníh pre ženy Emma Tekelyová hovorí: „ Na Braňovi je úžasné, že sa nezaujíma o vek, ale o ženy.“ Okrem Emmy Tekelyovej sú v knihe fotografie s ukážkami líčenia Silvie Lakatošovej, Kataríny Hasprovej, Sone Müllerovej, Jany Ivanovej, Zuzany Belohorcovej, Jarmily Hargašovej.

Na knihe odborne spolupracovala Viera Dudášová, koncepcia knihy Maja Kadlečíková, fotografie Martin Vrabko a Desana Dudášová, grafická úprava Viera Fabianová. Kniha VŠETKO, ČO VIEM O KRÁSE ŽIEN vyšla v náklade 3 000 výtlačkov.

Vydavateľstvo Ikar pozýva čitateľov na autogramiádu s autorom, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 25.6.2002 o 15.30 v kníhkupectve MARSAB na Hlavnej ul. 41. Autogramiáda bude spojená s prezentáciou kozmetických výrobkov a ukážkami líčenia. Každý návštevník autogramiády dostane darček.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]