magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Čechomor už o dva týždne...
@ Kultúra -> Koncerty      Oct 10 2005 - 16:04 GMT
Zaujali niekoľko generácií poslucháčov. Dokázali skåbiť vo svojej hudbe množstvo žánrov. Počas svojej existencie prešli celú Európu, severnú Ameriku a Rusko, spolupracovali s divadlom Na Palmovce, bratmi Formanovými, divadlom Continuo, skladateľom a zpevákom Jazom Colemanom, Jaromírom Nohavicom, Davidom Kollerom, či Lenkou Dusilovou... V roku 2002 nakrútili dnes už kultový film ROK ÏÁBLA, vďaka korému sa ešte viac dostali do povedomia verejnosti.

Agentúra GREART v rámci 11. ročníka Českých dní 2005 pripravila pre všetkých priaznivcov ČECHOMORU koncertné turné KROUŠOVICE TOUR 2005. Už 20.10. o 19. hodine zaznejú v STAREJ ŠPORTOVEJ HALE okrem staršieho repertoáru aj piesne z nového albumu "Co se stalo nové" a ako spoluúčinkujúci vystúpi aj finalista Českej Superstar PETR BENDE

Cassovia.sk je oficiálny mediálny partner Českých dní 2005. Umelecká agentúra GreArt nám ponúkla do súťaže 10 vstupeniek na koncert Čechomoru. To znamená, že piati z vás môžu vyhrať po dve vstupenky.

Čo treba urobiť:

Pošlite e-mail na adresu [email protected]. Do predmetu e-mailu napíšte "Cechomor". V e-maile uveďte svoje meno, kontakt na mobil a meno aspoň jedného z dvojice členov stojacich v čele kapely ČECHOMOR (indícia: jeden z nich hraje na gitaru, druhý na husle).

Dňa 17.10.05 vyžrebujeme s pomedzi správnych odpovedí výhercov lístkov na tento jedinečný koncert. Výhercom oznámime výsledok telefonicky, zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:

Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže!

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]