magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Pätica mladých Košičanov sa vydieraním chcela dostať k peniazom
@ Aktuálne -> Rôzne      Nov 14 2005 - 15:46 GMT
(TASR) - Pätica mladých Košičanov sa v piatok pokúsila únosom a vydieraním ako z akčného filmu dostať k peniazom.

Návnadou bola sedemnásťročná Lucia O., ktorá po dohode so štyrmi doposiaľ nezistenými kumpánmi, vylákala v piatok o 21.30 h z nočného baru na Kováčskej ulici o rok staršieho Róberta F. Pred barom ho spolu s dvoma páchateľmi natlačili do vozidla Mazda a odišli na Študentskú ulicu. Tam k nim pristúpili ďalší dvaja. Jeden z nich sa s nožom v ruke začal poškodenému vyhrážať a vynútil si prísľub, že prostredníctvom svojho známeho zabezpečí z bankomatu výber hotovosti vo výške 30 tisíc Sk. Sumu mal následne odovzdať páchateľom. Tí prinútili poškodeného natankovať do vozidla benzín a z čerpacej stanice sa presunuli k Amfiteátru. Tam im mali byť odovzdané peniaze. Oklamanému mladíkovi sa však podarilo bez zranenia uniknúť.

V piatok košický vyšetrovateľ v neprítomnosti obvinil zatiaľ Luciu O. z trestného činu vydierania formou spolupáchateľstva.
TASR o tom dnes informoval zástupca košickej krajskej policajnej hovorkyne Peter Žaludek.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]