magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

¼S-HZDS podporí v 2. kole volieb predsedu KSK Rudolfa Bauera
@ Aktuálne -> Verejná správa      Dec 05 2005 - 15:12 GMT
(TASR) - ¼S-HZDS podporí v 2. kole volieb predsedu Košického samosprávneho kraja kandidáta koalície KDH - OKS Rudolfa Bauera, ktorému už vyjadrili podporu po 1. kole aj SDKÚ, DS a SZS.

Krajské politické grémium a predsedovia okresných predstavenstiev ¼S-HZDS vychádzali pri rozhodovaní z koaličnej zmluvy podpísanej medzi SDKÚ, ¼S-HZDS, DS, SZS v 1. kole volieb "župana", informoval dnes krajský predseda ¼Z HZDS Alojz Engliš. Podľa Engliša je spojenie Smeru - SD a Strany maďarskej koalície pre ¼S-HZDS v Košickom kraji neprijateľné. Pripomenul, že Smer neprejavil záujem rokovať s ¼S-HZDS v Košickom kraji o podpore svojho kandidáta Zdenka Trebuľu v 2. kole.

"¼S-HZDS upozorňuje všetkých svojich voličov, aby si uvedomili túto skutočnosť. Vyzýva ich, aby sa na voľbách zúčastnili a odovzdali svoj hlas Bauerovi," dodal Engliš.
Zaujímavosťou je, že v historicky prvých "županských" voľbách v decembri 2001 boli Engliš a Bauer hlavní súperi. Engliš 1. kolo vyhral, Bauer ho však v 2. kole porazil.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]