magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Prehľad o prosperujúcich spoločnostiach v SR chce poskytnúť Trh práce a stáží
@ Aktuálne -> Školstvo      Feb 17 2006 - 16:01 GMT
(TASR) - Pomôcť vysokoškolským študentom získať prehľad o prosperujúcich spoločnostiach pôsobiacich na Slovensku je cieľom Trhu práce a stáží 2006 (AmCham Job and Internship Fair), ktorý už po 7. raz organizuje Americká obchodná komora v SR. Uskutoční sa 22. februára v Košiciach a 1. marca v Bratislave.

Počas jednodňového podujatia sa študenti môžu oboznámiť s činnosťou a firemnou kultúrou jednotlivých spoločností, nadviazať prvé kontakty s pracovníkmi divízií ľudských zdrojov a tiež si vyskúšať svoje schopnosti pri krátkych pohovoroch. Okrem toho budú pre nich pripravené špecializované semináre, ktoré im pomôžu pri formulovaní profesijného životopisu a naučia ich rôzne techniky pri prijímacích pohovoroch. Novinkou je účasť zástupcov amerického veľvyslanectva na podujatí v Bratislave, ktoré podá informácie o študentských pracovných pobytoch v zahraničí.

Na tohtoročný 7. ročník Trhu práce a stáží sa prihlásilo 33 slovenských a zahraničných spoločností z rôznych oblastí ekonomiky, ktoré pôsobia na Slovensku.

TASR o tom informovala PR manažérka Americkej obchodnej komory v SR Katarína Kešjarová.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]