magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Predseda KSK a minister vnútra gratulovali najrýchlejším hasičom Slovenska
@ Aktuálne -> Verejná správa      Aug 30 2004 - 10:32 GMT
(Košický samosprávny kraj – tlačová správa) - Dvojdňové 32.Majstrovstvá Slovenskej republiky v hasičskom športe s medzinárodnou účasťou, ktorých miestom konania boli mesto Moldava a Košice, vyvrcholili v piatok 27. augusta na tartanovom štadióne košickej Technickém univerzity na Watsonovej ulici.
Ich organizátorom bolo Ministerstvo vnútra SR, Prezídium Hasičského a záchranného zboru, ako aj Krajské a Okresné riaditeľstvá Hasičského a záchranného zboru v Košiciach a v Košiciach-okolí, ktorých príslušníci napomáhali pri zmáhaní následkov nedávnych povodní na východnom Slovensku.

Na podujatí sa ako hostia a zároveň ako gratulujúci najúspešnejším družstvám a jednotlivcom zúčastnili predseda Košického samosprávneho kraja Rudolf Bauer a minister vnútra Slovenskej republiky Vladimír Palko.

Celkovým víťazom spomedzi dvanástich družstev sa stali hasiči OR HaZZ v Poprade, keď v štyroch súťažných disciplínach dosiahli celkový súčet 291,8 bodu.

Najlepším jednotlivcom z viac ako stodvadsiatich súťažiacich sa stal Viliam Štinčík z Popradu, ktorý dosiahol aj najlepší rekordný výkon v disciplíne 100 metrov prekážok v čase 16,53 sekundy. V disciplíne požiarný útok boli najúspešnejšími družstvo z Trenčína a požiarný útvar Group 4 Falck z Bratislavy, ktorý dosiahol rekordný svetový čas 23,5 sekundy.

Foto: Marián Krajňák
Text: Marián Krajňák

Domovské stránky KSK   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]