magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

V Pokladoch môjho regiónu bodovali gymnazisti z Poštovej
@ Aktuálne -> Školstvo      May 19 2005 - 11:34 GMT
(Košický samosprávny kraj – tlačová správa) - Víťazi školských kôl súťaže Poklady môjho regiónu zo stredných škôl okresov Košice I – IV a Košice-okolie sa stretli v stredu 18. mája na okresnom kole tejto súťaže.

Ani košickému kolu sa nevyhli počiatočné technické problémy, no dobrá vôľa všetkých zvíťazila a prezentácia projektov prebehla úspešne. Porota pri svojom hodnotení mala veľmi ťažkú úlohu. Ako podotkla Mgr. Chrobáková, členka poroty, úroveň angličtiny bola vyššia ako v predchádzajúcom ročníku. Každá z desiatich prezentovaných prác bola nápaditá, zaujímavá. Zápolenie tímov bolo na vysokej úrovni a porota mala veľmi ťažkú úlohu pri rozhodovaní o víťazoch. Napokon sa zhodla na tomto poradí:

miesto: Gymnázium, Poštová 9, Košice,
miesto: SOU hutnícke, Železiarenská ul., Košice-Šaca,
miesto: Obchodná akadémia, Watsonova 61, Košice.

Pochváliť však treba aj projekty Gymnázia na Trebišovskej 12 v Košiciach, Strednej zdravotníckej školy na Moyzesovej 17 v Košiciach, Hotelovej akadémie na Južnej triede v Košiciach a tiež Strednej poľnohospodárskej a priemyselnej školy z Moldavy nad Bodvou.

Prvé tri družstvá, rovnako ako víťazi okresného kola v Michalovciach, postupujú do regionálneho finále, ktoré sa bude konať 7. júna 2005 v Košiciach.


Text a foto: Emília Szilagyiová

Sprac.: Soňa Jakešová   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]