magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Prvý slovenský cykloklub Košice (1. SCK) je občianske združenie, ktoré spája záujemcov o spoločne strávené chvíle na sedadlách bicyklov. V rámci svojej činnosti od roku 1999 organizuje časté akcie v okolí Košíc, ale aj dlhšie trasy na Slovensku i v zahraničí.

1.SCK Košice je členom Slovenského cykloklubu, avšak so samostatnou právnou subjektivitou. Jeho poslaním je uspokojovať mnohostranné záľuby a záujmy občanov v súvislosti s pohybovou aktivitou na bicykli, vytvárať podmienky na upevňovanie ich zdravia, zvyšovanie telesnej a duševne zdatnosti a vytrvalosti.

Členom 1. SCK Košice sa môže stať každý, kto súhlasí s ich stanovami a smernicami Slovenského cykloklubu.

Schôdzky členov sa konajú každý utorok o 17,00. Každý prvý utorok v ŠZ TJ Metropol Košice na Štúrovej ulici (pri Tatrabanke) ostatné utorky v T klube na Vysokoškolskej ulici.

Cyklotúr sa môžu zúčastniť aj nečlenovia klubu - budú vítaní.

V zime presedlávajú z bicyklov na bežky takže aktivita sa vôbec nepozastavuje.

Kontakt

Prvý slovenský cykloklub Košice
Žilinská 13
040 11 Košice

tel., fax, záznamník: 055/ 644 65 40
e-mail: [email protected]

Domovské stránky: http://sck.netkosice.sk

 

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]