magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Pražský výběr uvidíte aj ONLINE!
@ Kultúra -> Koncerty      Aug 15 2013 - 10:47 GMT

Piatkový koncert rockových velikánov z Pražského výběru v košických Kasárňach/Kulturparku bude vysielaný  cez internet. Ich vystúpenie na festivale Leto v parku spolu s predkapelou Karpatské chrbáty si môžu fanúšikovia, pre ktorých je osobná návšteva koncertu nemožná, vychutnať v online vysielaní na stránke projektu Košice 2013. Internetový prenos sa začína v piatok, 16. augusta, od 19:00 hodiny a vďaka portálu Metoo ho možno sledovať na stránkach www.kosice2013.sk ako aj www.kosice2013tv.sk.

Šesť rokov po svojom rozpade sa legendárna rocková skupina Pražský výběr vracia na hudobné pódiá. Počas svojho letného turné v Českej republike a na Slovensku sa predvedie aj v Košiciach na Lete v parku v priestoroch Kasární/Kulturparku.

Kapela vystupuje v pôvodnej zostave z čias najväčšej slávy so spevákom a klávesistom Michaelem Kocábem, gitaristom Michalem Pavlíčkem a basgitaristom Vilémem Čokem, bicie ovládnu Klaudius Kryšpín a Jiøí Hrubeš.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]